2023. december 6. szerda, Miklós, Döniz Mikulás napja

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelem

A paulikkft.hu portál a Paulik Kft. (továbbiakban: Cég) tulajdona. A portál használata során megadott adatokat a portálon található szolgáltatások használata céljából kezeljük. Ön önkéntes, kötelezettségektől mentes felhasználó, ezáltal hozzájárul adatai kezeléséhez.

Az Ön által megadott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezeljük, azokat az Ön előzetes hozzájárulása nélkül harmadik személy részére nem tesszük hozzáférhetővé (pl.: Kapcsolat menüpontban a Kapcsolat űrlap részen megadott adatok). A cég -mint adatkezelő- adatfeldolgozót nem vesz igénybe.

Ön a honlapot ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A honlapot regisztráció nélkül látogathatja, és az ott elérhető szolgáltatásokat ingyenesen veheti igénybe. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban látogatóink részére korlátozott (pl. regisztrált felhasználóink (ügyfeleink) részére bővebb, rájuk vonatkozó információk is lehetnek a honlapunkon).

Az Ön számítógépének internet címét (IP-cím) - az Ön személyazonosságához nem kapcsolható módon - rendszerünk naplózza, hogy ezen statisztikai adatok elemzése alapján a cég megismerje, hogy mely szolgáltatása iránt érdeklődnek.

Felelősség korlátozása

A Cég a honlapon található tartalomért a felelősségét az alábbiak szerint korlátozza. A cég a paulikkft.hu portál adattartalmának hitelessége és pontossága érdekében mindent tőle telhetőt elkövet és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el. A cég semmilyen felelősséget nem vállal a portál ingyenes tartalmának megbízhatóságáért, teljességéért, helyességéért, bárminemű felhasználásával összefüggésben esetegesen bekövetkező károkért.

A Cég által üzemeltetett paulikkft.hu portál a cégen kívül álló személyek által üzemeltetett oldalakra mutató linkeket is tartalmaz, amelyek tartalmáért a cég kizárja felelősségét.

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest